Kies het ondergoed wat bij jou past!

Wat is nou het beste ondergoed voor jou?

Zowel dames- als heren ondergoed is kleding wat op de huid wordt gedragen. Het is kleding dat hoofdzakelijk onder andere kleding wordt gedragen. Ondergoed heeft een functie. Het wordt hoofdzakelijk gedragen omdat het hygiënisch is. Ook zal het worden gedragen, door sommige personen, om dienst te doen als een corrigerende of ondersteunende factor. Het zorgt ook een prettig draagcomfort. Het ondergoed, ook wel underwear genoemd, zorgt voor meer privacy maar kan daarbij ook worden gedragen omdat het een erotische uitstraling kan hebben. De erotische uitstraling die het voor een vrouw kan hebben wordt hoofdzakelijk tijdens de weekenden gedragen. Het wordt in enkele gevallen zelfs als nachtkleding gedragen.

 

Indeling van het ondergoed
Ondermode wordt vaak in boven- en onderstukken ingedeeld. De bovenstukken is dat deel van het ondermode dat boven de taille wordt gedragen. De onderstukken onder de taille. Er is ook ondermode dat beide delen bedekt. Voor dames bestaat het bovenstuk uit een bh en het onderstuk uit een onderbroek of slip. Voor mannen uit een hemd en onderbroek.

ondergoed voor herenblog
Onderbroeken
Een onderbroek is zoals het woord al aangeeft een broek die onder de boven broek wordt gedragen. Het doel van een onderbroek is om te voorkomen dat de bovenkleding niet te snel vuil wordt. Er zijn veel verschillende soorten zoals we kunnen zien op  deze Boxershorts Facebookpagina. In koude streken zal men vaak kiezen voor een model met lange pijpen. Er bestaan ook voor mannen veel verschillende soorten onderbroeken. Zo heeft men de middelgrote, de kleine (slip) en de zeer kleine (string). Een slip bij mannen dient vooral om de genitaliën op de goede plaats te houden. Daarom worden deze soort door mannen het meest gedragen. Omdat dat bij vrouwen niet nodig is kunnen zijn volstaan uit hoog uitgesneden slips. Door vrouwen worden hoofdzakelijk de tangaslip, taille slip en de stringslip gedragen. De tangaslip is een zeer klein broekje wat alleen het geslachtsdeel bedekt en met verder een touwtje om het middel. De tangaslip is onlangs uitgeroepen als minst-sexy ondergoed anno 2015 volgens dit heren ondergoed Twitter account.

Boxers
Een boxershort wordt vaak door mannen gedagen en kunnen gekocht worden bij online retailers zoals Twyst boxershorts webshop. Boxershorts zijn ruim vallende onderbroeken. Het meest populair op dit moment zonder enige twijfel zijn de Björn Borg boxers. Er zijn veel mannen die het prettig vinden om ruim vallende onderbroeken te dragen, terwijl er ook zijn die het prettig vinden om strak ondergoed te dragen. Het is altijd al zo geweest en het zal altijd wel zo blijven dat er verschillen zijn. Ook wordt door sommige mannen de boxershort als een zwembroek gedragen. Toch kan dat niet altijd. Er zijn namelijk zwembaden waar het verboden is om te zwemmen in boxershorts. Zwembroeken vergelijken doe je hier.